För konstnärer

My art factory ligger på Trozelligatan 30 i Norrköping

Ställ ut i Norrköping

I Söderstaden nära Konstmuseet och Wassbergs ramverkstad ligger galleriet. I lokalen finns plats för ett tiotal konstnärer. Några har hyrt in sig i flera år och ibland får vi en ledig vägg.

Man hyr till självkostnadspris och har tillgång till galleriets utrustning mm. Du har rätt att hålla en visning/utställning. Alla betalar 300:-/månad. Man förbinder sig för 6 månader.

Besök mig gärna eller be om bild på de väggar som är lediga. Först till kvarn gäller vi val av vägg. Bokningar för tomma väggar under hösten 2021 har redan börjat ramla in….

Kårehamn 2020
”Mitt paradis”

Ställ ut i Kårehamn, Öland

I en unik miljö med sjöbodar och havet bara några meter från dörren finner du galleriet. I den gamla fiskehamnen finns en fiskrestaurang, en fiskaffär och i det gamla båthuset ett café…och galleriet.

Med 100.000 besökare varje säsong kan du knappast hitta ett bättre läge.

Högsäsong v. 26-32

Du kan hyra hela galleriet under högsäsong 5000:-/vecka. Vecka 28 & 29 kan du dela galleriet och boende med mig. Kostnad 6000:-.

Du kan vara med på Påsk eller Skördefestens samlingsutställning 500:-/väggyta (200:- för frakt mellan Norrköping o Kårehamn). Provision 30% tillkommer på samlingsutställningarna.

Du kan hyra under lågsäsong för 2500:-/vecka.

Bokningar för 2022 har redan börjat komma…